:: FANDooM :: ZASADY :: TUTORIAL :: KARTY :: TWÓRCY GRY :: ZAMÓW FANDooMA!   ::

  :: prezentacje :: errata :: teksty :: faq :: mapa strony :: kontakt   ::

FANDooM


Wasze pytania:



Cały czas czekamy na pytania pod adresem repek(at)oak.rpg.pl lub na Forum FANDooMu.



Nie rozumiem zasady organizowania bloków. Skoro w turze mam 3 akcje, to jak mogę zorganizować w ciągu jednej tury swój 4. blok? Przecież nie mogę kopnąć i zagrzebać 4 Orgów! Czy muszę tą akcję rozłożyć na kilka tur?


Nie. Wystarczy jedna akcja. Jeśli nikt inny nie kontroluje bloku, a Ty masz na nim 4 gotowych (nie zagrzebanych i nie kopniętych) Orgów, to na jednej akcji kopiesz i zagrzebujesz ich wszystkich jednocześnie. Blok zostaje zorganizowany. Podobnie dzieje się z organizacją 2. i 3. bloku. Jeśli zorganizujesz 4. blok - natychmiast wygrywasz.








© ConQuest