:: FANDooM :: ZASADY :: TUTORIAL :: KARTY :: TWÓRCY GRY :: ZAMÓW FANDooMA!   ::

  :: prezentacje :: errata :: teksty :: faq :: mapa strony :: kontakt  ::

FANDooM



W przypadku przedsięwzięć takich jak gry karciane drobne błędy są nieuniknione. Jak dotąd nie wykryliśmy ich zbyt wiele, co bardzo nas cieszy. Jeśli wydaje Ci się, iż znalazłeś jakiś błąd - czy to dotyczący zasad czy zwykłą literówkę - napisz do nas: repek(at)oak.rpg.pl



Qiunia

Na tej karcie zamiast znaczka P [Pałer] powinien znaleść się znaczek B [Bajer].
Umiejętność Qiuni działa cały czas i jej aktywacji nie trzeba deklarować.


Maciej 'repek' Reputakowski

Prawidłowa zasada na tej karcie powinna brzmieć:
P: Kopnij repka, by przenieść dowolnego swojego Orga (nawet kopniętego) z Forum do dowolnego bloku lub z bloku na Forum.

Za pomocą tej umiejętności nie można przenosić Orgów przeciwnika.


Instrukcja

W zasadach gry w rozdziale poświęconym Organizowaniu Konwentów pojawił się mały błąd. Można tam przeczytać, iż w chwili, gdy zorganizowany zostaje blok, należy zaznaczyć ten fakt w odpowiednim miejscu na karcie Klubu. Jednakże w czasie projektowania kart Klubów z layoutu zniknęły specjalne pola odpowiadające blokom.

Dlatego też w momencie zorganizowania bloku należy położyć własny znacznik na polu bloku. Ważne jest, by znaczniki poszczególnych graczy różniły się od siebie.




© ConQuest